05 januari 2012

iTubeListiTubeList - YouTube Playlist Finder (with kids video collection) - GO2STAT LLCBeoordeeld: 4+
Categorie: Onderwijs
Taal: Engels (maar geen probleem)
Prijs: Gratis


Review:
Er zijn van die momenten dat het lekker is om je kind even naar wat leuke filmpjes te laten kijken. YouTube  is daarvoor een mooi medium, want daar is van alles te vinden. Maar zonder behoorlijk filter moet je er eigenlijk elke minuut naast blijven. Maar dat hoeft nu niet meer....

Met iTubeList heb je de mogelijkheid om voorgeselecteerde lijsten van video's, kinderliedjes en tekenfilms voor je kind als goedgekeurd klaar te zetten.


Selecteer via het vergrootglas één of meerdere YouTube lijsten met filmpjes waarvan je eerst zelf bekijkt of die voor je kinderen geschikt zijn. Zoek bijvoorbeeld op Nederlandse kinderliedjes, en je vindt allerlei lijsten.


De lijsten waarvan je vindt dat ze geschikt zijn sla je op in de App, zodat je die later aan kunt bieden. Via de instellingen kun je ook nog een tijd invoeren hoe lang er gekeken kan worden.iTubeList is op deze manier een handige tool om op verantwoorde wijze wat digitale entertainment aan je kinderen te bieden.
iTubeList - YouTube Playlist Finder (with kids video collection) - GO2STAT LLCDeel dit artikel met je vrienden via Facebook:

Geen opmerkingen: